POVZETEK MESECA SEPTEMBRA

V mesecu septembru smo uspešno izvedli številne dejavnosti, prilagojene interesom otrok, kar je prispevalo k njihovemu uživanju in zabavi.

Cici pohod nas je popeljal v naravo, kjer so otroci uživali v gibanju. Evropski dan jezikov je spodbudil zanimanje za raznolike jezike. Sodelovali smo pri projektu množični tek in tednu mobilnosti, kjer smo osveščali otroke o pomenu gibanja in varnosti v prometu.

Obeležili smo 1. jesenski dan z razstavo jesenskih plodov in izdelavo tete jeseni, pri čemer so nam pomagali otroci iz celotne enote. Imeli smo tudi jesensko zabavo, kjer smo jedli jabolka na hodniku vrtca ob Teti Jesen in plesali na jesenko glasbo. Obogatitvene pevske dejavnosti so privedle do nastopa v domu starejših ob dnevu starejših, ki je bil 1.10.2024.

K nam je prišla svetovalna delavka iz vrtca, ki je izvedla delavnico, v okviru katere smo izdelovali oljne lučke. Celoten mesec je bil tudi uvajalno obdobje, v katerem so se otroci spoznavali med seboj in z nami, se navadili na rutino ter se seznanili s pravili v igralnici. Mesec je bil poln učenja, igre in ustvarjanja, kar je dodatno okrepilo vezi med otroki in vzgojitelji.

Comments are closed.